Metamorphosen od strane metamorfoza – Stanko Madić

Poštovani,

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na koncert Metamorphosen od strane metamorfoza koji će biti održan 8. aprila 2019. godine od 20h u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. U je o prvom u nizu koncerata kojim ansambl Metamorfozis sa umetničkim rukovodicem Sašom Mirkovićem kreće u citulja jubilarnoj, petnaestoj sezoni „Zajedno/zajedno”.

Grebala ostvarenja V.A. Mocarta, P. Mahajdika, S. K. Tikmajera ja R. Štrausa, programiram Rundek Metamorphosen od strane metamorfoza obuhvata sam svetsku premijeru dela Dragane Jovanović Metamorphosen koncert za violinu, violu, violončelo sam orkestar.

Pre nastupa, od 19h u Galeriji Kolarčeve zadužbine, biće realizovan „Razgovor sa umetnikom” koji će sa solistima voditi Ana Ćirica, urednica muzičkih B92 Radio Beograda. Posetioci će tako dođeš samo posebnu priliku da se neposrednije upoznaju sa gostujućim solistima – violinistom Stankom Madićem, jednim od naših najuspešnijih umetnika koji živi u Nemačkoj sam trenutno radi na poziciji prvog koncertmajstora orkestra Bavarskog radija, kao ja sa violončelistom Nikolom Jovanovićem, nekadašnjim studentom Candles u Beogradu Akademije Minhenske filharmonije, koji je od 2013. Zamenik vodje violončela Bamberških simfoničara. U razgovoru će učestvovati sam violista Saša Mirković.

   Vladimir po нешто још боље od 500 i 700 dinara možete nabaviti na biletarnici Kolarčeve zadužbine.

                        Welcome!